Dagens Mat

Dagens Mat
Jespers Quorn pepparkryddad grillbiff med äppel- och myntasås


Ingredienser
4 st Quorn Pepparkryddad Grillbiff
2 st vårlökar
150 g blandad sallad, till exempel mangoldskott, rucola och endiver
150 g sockerärter
1 st tomat
8 st rädisor
1 st granatäpple

Äppel- och myntasås

1 dl naturell bredbar färskost
1 dl créme frâiche
1 st rivet grönt äpple
2 msk hackad färsk mynta olivolja till stekning


Gör så här :

1. Blanda crème frâichen och färskosten i en bunke.
2. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
3. Hacka ner vårlökarna, sockerärtorna, tomaten i jämnstora bitar.
4. Skiva rädisorna, skölj salladen och strimla eller riv ner den i en bunke tillsammans med resten av grönsakerna.
5. Ringla över lite olivolja, salt och peppar.
6. Strö till sist över några granatäppelkärnor.
7. Stek de pepparkryddade grillbiffarna i olivolja tills de är gyllenbruna, enligt förpackningens instruktioner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0