Diskutera om amerikanska tokio hotel fans !

Nu tycker jag att det är läge att skapa en diskussion om amerikanska tokio hotel fans !
Visst, de älskar också tokio hotel och tokio hotel försöker bli kända i varje världsdel och det
är en bra sak också eftersom alla band  vill ha fler fan och försöker bli kända utanför europa, men min diskussion är om de amerikanska fansen.
Tokio Hotel har varit i usa jättelänge och nu i december kommer deras 5:e USA turne på 1 år, hör ni ? 5:e!
Vi i europa har fått konserter, ja! men nu när de är i usa så nämner de inte så ofta oss europeiska fans, ni th fans måste väl har hört hur lite de nämner oss, ibland kan de nämna oss men sen så nämner de att det är tack vare de AMERIKANSKA fans att de vann eller vad dem nu gjorde. Men en sak har ju dem glömt !
Det är vi europeriska fansen som hjälper till och röstar på dem och inte bara amerika, de är min åsikt!
De borde tänka lite mer på vad dem säger för de amerikanska fansen ska inte vara så glada när de säger att de är tack vare dem , för det är ju både vi & amerikanska fansen som röstar men de glömmer oss.
Och de måste också förstå att vi Europeiska fansen har faktiskt varit th-fans i över 3 år och sen "glömmer" nämna oss.
Lite respektlös.

Jag kommer alltid älska tokio hotel vad som än händer men nu är det så som jag nämnde att de glömmer oss europeriska fansen ibland och det borde de tänka på som band att nämna alla fansen om nu vi alla betyder så mycket för dem som de säger.

Lite off-topic

TH ni är fan allt som betyder så mycket för mig, typ inte ens min familj betyder så mycket som just tokio hotel. Fan vad jag älskar er asså ! <3


_____________________________________________________________________________________________

Nå, börja diskutera och skriv jättegärna om ni har samma åsikt som jag !

Bild från  Radiointervju 2008-10-17 KISS FM Phoenix

Kommentarer
Postat av: emelie

har du vart med i radio? kram

2008-10-28 @ 15:41:28
URL: http://stylebyemelie.blogg.se/
Postat av: SANNA

TOKIO HOTEL ÄR KÄRLEK!

2008-10-28 @ 18:33:16
URL: http://tanzanit.blogg.se.
Postat av: Hanna

Jag kan säga att jag håller inte med ;)

Det här är deras stora chans att slå igenom i amerika och självklart vill de ta den! Det är deras dröm och jag vill unna de all lycka i världen... Vad gör inte TH för oss egentligen? Okej, nu har de varit borta ett tag, men varför skulle de inte det när de fortfarande kan turnera på Scream?

Men jo, jag saknar dem. Jag saknar dem jävligt mycket och jag längtar som inibomber tills nästa gång jag får chansen att se dem live igen... men jag vet att jag klarar av att vänta. För deras skull :)

Och jag vet att de inte har glömt oss här. Det är därför de skickar små godbitar till oss: ny dvd, fanparty mm, så att vi klarar av att vänta tills de är tillbaka här nästa gång.

Jag kan förstå om man blir lite besviken ibland.. "nu ska de till usa igen" osv, men jag tycker verkligen inte att man kan klandra killarna för det. Fansen vill att de ska vara överallt hela tiden och de räcker helt enkelt inte till.Rolig disskusion förresten :D

2008-10-28 @ 19:09:21
URL: http://hannats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0